Privatlivspolitik

Vi gemmer dine personoplysninger når du køber via hjemmesiden
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du foretager et køb via vores hjemmeside, gemmer vi oplysninger om dig der bruges til at behandle din ordre.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Vi gemmer dine personoplysninger i to år. Hvis du foretager et nyt køb fra hjemmesiden indenfor denne periode, gemmer vi dine personoplysninger i to år fra datoen for det seneste køb.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver aldrig dine personoplysninger med mindre det er som følge af krav i gældende lovgivning.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at vi gemmer dine personoplysninger..

Hvis de oplysninger vi har registreret om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til [email protected].

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Broe & Co v/Claus Broe
Trekanten 1
Pedersker
3720 Aakirkeby